بررسی کامل تلوزیون‌های micro led

شما اینجا هستید

تکنولوژی هر روزه در حال پیشرفت است به گونه ای که وسایل دیجیتال تشنه آمیخته شدن با فناوری های جدید هستند و تولید کنندگان هم برای درخشیدن و ابداع هر چه بهتر وسایل دست به ابتکار و نوآوری می زنند. سامسونگ یکی از تولید کنندگان ابر قدرت عرصه دیجیتال دست به نوآوری زده و تلوزیون های microLED را به نمایش گذاشته است.

اصلی ترین شرکت تولیدکننده در زمینه ساخت این تلوزیون سامسونگ بود ولی شرکت ال جی هم با نشان دادن micro led ۱۳6 اینچی با کیفیت 4k HDR در کنار تولیدکنندگان microled قرار گرفت. و همچنین بعد از اینکه فناوری micro معرفی شد، شرکت ژاپنی سونی نمایشگر ۵۵ اینچی FULL HD را فقط برای نمایش در نمایشگاه عرضه کرد. این روند به نفع مشتریان است چون هر چه بازار رقابت بین شرکت ها داغ شود قیمت را برای فروش بیشتر پایین خواهند آورد.

تلوزیون MICROLED را با نام MLED و ILED هم می شناسند. لقب بهترین تکنولوژی ساخت نمایشگر به MICROLES داده شده. این فناوری اولین بار توسط پرفسورHongxing Jiang و Jingym Lin از دانشگاه فتی تگزاس معرفی شده است. در ابتدا سایز این تلوزیون ها بسیار بزرگ بود(۱۱۰ اینچ) طوری که برای خانه و محل کار مناسب نبود و مناسب فروشگاه ها و مراکز تجاری طراحی شده بود ولی سایز های کوچک تر آنها نیز در راه است. موفق ترین نمونه microled (the wall) است که توسط سامسونگ ساخته شده و اندازه آن از ۷۲ اینچ تا بالای ۳۰۰ اینچ متغیر است. این تلوزیون ها هم مناسب مکان های عمومی و بزرگ هستند.

 

 

 

 

 

حضور تلوزیون micro led در CES

سامسونگ تلوزیونmicroled را در نمایشگاهCES به نمایش گذاشت. نمایشگاه CES نمایشگاه الکترونیک مصرفی است که در آن نوآوری هایی که در زمینه تکنولوژی هستند به نمایش گذاشته می شوند. این نمایشگاه در لاس وگاس ایالات متحده آمریکا قرار دارد. این نمایشگاه مانند ویترین و تریبونی است که شرکت کنندگان با حضور در آن می توانند فناوری های جدید خود را به عرصه ظهور بگذارند.

تفاوت micro LED و mini

اگر چه هر دو جدید هستند و ظاهرشان هم شبیه با هم است ولی با هم تفاوت هایی دارند. درMICRO از نور هایLED که اندازه آنها میکرومتری است استفاده می شود و دیگر نیازی به نور زمینه ندارند. دیود های میکرو ال ای دی ۵۰ میکرون است یعنی از تار مو هم باریکتر؛ ولی در مینی ال ای دی دیود ها ۲۰۰ میکرون هستند.

دیود یا دریچه قطعه ای است الکتریکی که دو سر دارد و جریان الکتریکی را از یک جهت عبور می دهد. از تفاوت های دیگر تلوزیون MICROLED با MINI این است که MINILED تکامل یافته LCD است. در MINI از پنلLCD استفاده می شود باLED های بیشتر و کوچکتر به عنوان بخشی از نور پس زمینه. ولی نمایشگر MICRO مستقیم تصویر را ایجاد می کند.

 

 

 

 

 

ادغام تمامی مزایا در MICROLED

می توان گفت در تلوزیونMICROLED تمامی مزایای LCD, LED, OLED با هم ادغام شده و عیب و نقص های آن نیز برطرف شده است. به نوعی می توان تمامی مزیت های تلوزیون های قدیمی را برای MICRO هم در نظر گرفت. پس مزیت هایی مثل عمر مفید، عدم سوختگی پیکسل یاburn in ، عدم احتباس تصویر، نازکی، سبکی، کم مصرفی، کنتراست بالا، زاویه دید بی نظیر، رنگ های شفاف و شارپ که نشانه داشتن رزولوشن عالی است، تصاویر با کیفیت، شدت نور بسیار زیاد، تامین نور پس زمینه، اینچ های متنوع هم مناسب برای خانه هم مناسب اماکن تجاری ، قابلیت اتصال به اینترنت، REFRESH-RATE یا نرخ بروزرسانی تصویر، عمق دار بودن رنگ های تیره و زنده بودن تصاویر، درخشندگی و در کل امکانات بی نظیر شامل MICROLED هم می شود.

اگر بخواهیم برخی ایراداتی که در نسل های قدیمی تلوزیون بود برشماریم عبارتند از: دید ضعیف، وزن زیاد، ضخامت، مصرف انرژی بالا، کنتراست متوسط، سوختگی تصویر یا احتباس، روشنایی محدود، زاویه دید بد، وضوح کم ، رنگ های بی کیفیت. این ایرادات در تلوزیونMICROLED به طور کامل حل شده است.

مزایای microLED

کنتراست بسیار عالی- طول عمر طولانی و احتمال سوختن کمتر- مصرف انرژی کم- حجم رنگی بی سابقه در مدل های قبلی- نیاز نداشتن به فیلتر رنگی برای روشن شدن- بدون قاب و ظریف و نازک به طوری که وقتی روی دیوار نصب شود انگار تصاویر از دل دیوار پخش می شوند.

عدم ایجاد احتباس تصویر. احتباس یعنی همان ماندگاری تصویر یا image-retention که برای مدت کوتاه یا تا یک هفته بر روی نمایشگر حک می شود.این مشکل بیشتر در تلوزیون های پلاسما و گاهی در ال سی دی و ال ای دی مشاهده می شود.

تلوزیونMICROLED ساختار مدولار یا ماژولار دارد که با کنار هم قراردادن میکرو ال ای دی های کوچک در کنار هم، تلوزیون بزرگی ایجاد می شود.

تشکیل شده از میلیون ها LED میکرو با کیفیت و ایجاد فرایند نوردهی با همین LEDهای کوچک نه لامپ تصویر. ولی گفته می شود که وقتی LED کوچک شود میزان نوردهی آن کاهش می یابد. پس یا باید بهره وری آن را بالا برد یا باید تعداد آنها را بیشتر کرد یا هر دو را ترکیب کرد. اگر بخواهیم نیروی بیشتری از LED بگیریم، تلوزیون برق و گرمای زیادی تولید میکند.

 

 

 

 

 

روشنایی بالاتر از تمامی نمایشگر های موجود که نسبت به مدل های قبلی ۳۰ درصد بیشتر است و قابل تنظیم از کم تا زیاد می باشد. تلوزیون MICROLED می تواند روشنایی ۱۰۰۰۰ نیتی ایجاد کند در حالی که جدید ترین مدل تلوزیون OLED می تواند تا ۲۰۰۰ نیت روشنایی ایجاد کند. روشنایی هم باعث ایجاد یک تصویر خوب می شود و هم عامل اصلی در اثر بخشی محتوای HDR می باشد. شاید با خود بگویید HDR به چه معناست؟

HDR: مخفف High Dynamic Range است یعنی نشان دادن جزئیات در صحنه های روشن و تاریک. HDR همیشه همراه باWCG است با اینکه هیچ ربطی به هم ندارند.

WCG: به معنای وسعت رنگ گسترده است و باعث نشان دادن تصاویر واقعی و زنده می شود. HDR یک گسترش در محدوده داینامیکی و WCG یک گسترش در رنگ است.

به دلیل اینکه در ساخت پیکسل ها از مواد ارگانیک استفاده می شود مصرف انرژی بسیار کاهش می یابد.حدود ۹۰ درصد کمتر از LCD و حدود ۵۰ درصد کمتر از OLED.

سامسونگ ادعا می کند که تلوزیون MICRO LED می تواند ۱۰۰۰۰۰ ساعت کار کند که چیزی معادل ۱۱ سال کار بی وقفه است. در MICROLED بکلایتی وجود ندارد. بکلایت در LCD و LED به کار می رود و به معنی نور پس زمینه است که اگر خراب شود تصویر سیاه و بدون وصوح خواهد شد.

در MICROLED اندازه پیکسل ها یک هزارم میلی متر است. هر پیکسل MICROLED دارای ۳ دیود LED با روشنایی مجزا است برای هر یک از ساب پیکسل ها ؛ یعنیRGB. RGB مختصر شده Red- green- blue است که می توان با آنها میلیون ها رنگ ساخت. ساب پیکسل هم عنصر اصلی RGB می باشد و باعث ایجاد رنگ می شود. در نتیجه ۸ میلیون نقطه نوری خود نورده، ۲۵ میلیون LED مستقل داریم.

در تلوزیونMICRO LED لایه آندی و صفحه ارگانیکی با منتشر کننده نور نداریم.

زاویه دید بهتر تلوزیون به خاطر یکپارچگی هر ساب پیکسل با تولید نور و صفحات کمتر نمایشگر است.

پاسخدهی سریع پنل ها نسبت به نمونه های قبلی. به طوری که می توان گفت پاسخدهی ان زیر ۵ میلی ثانیه است در حالی که در OLEDها حدود ۱۳ میلی ثانیه است.

 

 

 

 

معایب microLED

به دلیل اینکه این تکنولوژی نوظهور و جدید است مسلما گران قیمت است ولی به مرور زمان و با گرم تر شدن بازار رقابت قیمت ها کاهش می یابد. موجود نبودن در اندازه های کوچک از دیگر معایب آن است.

در یکی از منابع گفته شده کوچک ترین اینچ تلوزیونMICROLED که سامسونگ ساخت آن را به عهده داشت، ۱۱۰ اینچ بود. ولی این طور به نظر می رسد که در مورد اینچ این تلوزیون ها شک و تردید وجود دارد. سامسونگ موفق ترین MICROLED را با نام the wall یا دیوار در اندازه ۱۴۶ اینچی در نمایشگاه CES به تماشا گذاشت. و گفته می شود نمونه های ۷۵ و ۲۱۹ اینچی این تلوزیون نیز ساخته شده است.

از MICROLED دیگر در کجا ها استفاده می شود؟

فناوری MICROLED آن قدر پیشرفته و بی نقص است که شرکت اپل قصد دارد به جای استفاده از فناوری OLED از MICROLED برای ساخت نمایشگر های خود که شامل موبایل، تبلت، ساعت های هوشمند و ... است استفاده کند. همان طور که می دانید شرکت اپل در عرصه دیجیتال بهترین است و قیمت های نجومی آن نسان از کیفیت و کارایی بالای آن دارد. وقتی همچین شرکتی به فکر استفاده از MICROLED باشد، نشان از کیفیت بالا و بی نظیر بودن این فناوری نو ظهور دارد.

از MICRO LED در عینک های AR استفاده می شود. عینک های AR یا واقعیت افزوده همان عینک هایی است که با زدن آن یک دنیای مجازی خواهید دید. انگار که وارد آن دنیای مجازی شده اید. این تکنولوژی یک نوآوری فوق العاده است که بیشتر در بازی ها و سینما های سه بعدی کاربرد دارد.

ال جی نیز به عنوان یکی از رقبای سرسخت سامسونگ، قصد دارد از این تکنولوژی جدید در موبایل، تبلت، لپ تاب، واقعیت مجازی و ابزار پوشیدنی خود استفاده کند. ابزار های پوشیدنی لباس ها و ابزاری هستند که در آنها تکنولوژی های جدید به کار رفته که شامل: ساعت، ابزار های سلامتی و ورزشی و پوشاک می شود.

آزمایشاتی روی بدن حیوانات انجام شده که نشان می دهد اگر سازه کوچکی ساخته شده از MICROLED روی پوست نصب شود، رشد مو سریع تر انجام می شود و موی رشد کرده مستحکم تر و ضخیم تر خواهد بود.

مدولار یا ماژولار بودن MICROLED

یکی از جذاب ترین ویژگی های تلوزیونMICROLED مدولار بودن آن است. این قابلیت باعث می شود شما بتوانید سایز و شکل تلوزیون را تغییر دهید. این سایز از نسبت ۱:۱شروع می شود تا نسبت ۳۲:۹ .

می توان از این تلوزیون در مکان هایی با متراژ مختلف استفاده کرد در اتاق خواب ، هال، آشپزخانه، مکان های تجاری و فروشگاه ها. فقط کافی است سایز آن را به دلخواه تغییر دهید. تلوزیون های مدولار سامسونگ در دو نوع پنجره و دیوار ساخته شده که سایز آنها هم اندازه دیوار و پنجره است.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

تعمیرات تلویزیون دوو

  • ID

در راستای رقابت و مواردی مانند چشم و هم چشمی و در کنار کم اطلاعی نسبت به نوع نیاز خودمان، بعضا هزینه هایی را پرداخت می کنیم که می شود با مدیریت درست ...

مسلماً همه ما می‌دانیم در بین نمونه های مطرح تلویزیون در بازارهای امروزی، نمایشگرهای k 8 حرف زیادی برای گفتن دارند. زمانی که نمایشگرهای K4 پا به عرصه ...

تکنولوژی هر روزه در حال پیشرفت است به گونه ای که وسایل دیجیتال تشنه آمیخته شدن با فناوری های جدید هستند و تولید کنندگان هم برای درخشیدن و ابداع هر چه ...

ممکن است به نظر برسد که فناوری تلویزیون های اولد جدید تفاوت چندانی با پنل های LED گسترده تر موجود در بازار ندارد. اما کلمه «ارگانیک» به معنای تفاوت ...

تلویزیون‌ها از تکنولوژی‌های پیشرفته امروزی هستند که در بسیاری از خانه‌ها و محیط‌های کاری استفاده می‌شوند. تلویزیون‌های دوو، یکی از برندهای محبوب در ...

هزینه تعمیرات تلویزیون دوو

هزینه تعمیرات تلویزیون دوو

تعمیرات لوازم خانگی دوو از جمله تلویزیون دوو جز آن دسته از مهارت های است که به متخصص نیاز دارد. برای پیدا کردن متخصص ...

Load More

تعمیرچی

 

گروه خدماتی تعمیرچی با 25 سال سابقه درخشان در زمینه خدمات پس از فروش و تعمیرات لوازم خانگی ، مفتخر است با بیش از 500 تکنسین فعال ، خدمات سرویس و نگهداری و تعمیرات لوازم‌خانگی را در سریع‌ترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت ارائه نماید.

 اطلاعات تماس دفتر مرکزی

 

تلفن : 91001680 - 021

آدرس : تهران اتوبان نواب بعد از پل کمیل مرکز خدمات تعمیرچی

 

سایر درگاه های ارتباطی ما

 

 اینستاگرام : tamirchi724

 واتساپ :    tamirchi 

 ایمیل :  [email protected]